• Mobil: 22790355
Hop til hovedindholdet af denne side
FrilandsNålen's tilbud

 
12
 
Akupunktur Akupunktur
Stammer fra Kina, og har været brugt i op mod 5000 år. Akupunktur baserer sig på en holistisk kropsopfattelse hvor man regulerer energiblokeringer i kroppen.

Læs mere
Børnebehandling
Børnebehandling foregår som en blanding af Akupressur og ZoneTerapi Som kan hjælpe med ubalancer i mave/tarmsystemet, kolik, mellemørebetændelse, luftvejsgener, allergier.

Læs mere
Babymassage Babymassage
Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor barn og forælder gennem berøring og kærtegn lærer hinanden at kende endnu bedre. Babymassage er ikke nogen videnskab, men simpelthen strukturerede kærtegn, hvor barnet med rolige og rytmiske strygninger bliver kærtegnet fra top til tå.

Læs mere
Fertilitets behandling Fertilitets behandling
Generelt om barnløshed Det er meget forskelligt fra par til par, hvor længe det tager, før en graviditet er en realitet. Jo ældre parret er, des sværere kan det være, da frugtbarheden hos både mænd og kvinder topper omkring 24-års alderen. Statistikken viser, at hvis et par har samleje uden prævention, så vil 25% blive gravide indenfor 1 måned, 60% indenfor de første 6 måneder, 75% indenfor de første 9 måneder og 90% indenfor de første 18 måneder. Men for nogle lykkes det desværre aldrig, og barnløsheden kan pludselig føles som en hård og barsk realitet. Akupunktur forbedrer markant chancen for at blive gravid ved kunstig befrugtning. Især yngre kvinder har stor gavn af nålebehandlingen, viser nyt dansk forsøg. Chancerne for en vellykket graviditet fordobles, hvis de får en akupunkturbehandling i forbindelse med, at det befrugtede æg lægges op i livmoren. Det var resultatet af et dansk forsøg fra 2004 om akupunkturs virkning på reagensglasbefrugtning (IVF). Forsøget er gennemført på en gruppe på 300 danske kvinder i alderen 24 til 45 år på Fertilitetsklinikken Trianglen i Hellerup.

Læs mere
Akupressur Akupressur
Akupressur er beslægtet med - og udspringer udviklingsmæssigt og empirisk af akupunkturen, der er mindst 6-8000 år gammel og den blev flittigt brugt i det gamle Kina. Dengang, siger man, fik lægerne penge for at holde folk raske. Hvis de blev syge fik lægen ingen penge. Pudsigt. Behandlingen består af lette tryk eller pres (ikke nåle) på mange forskellige steder og punkter på hele kroppen og i ansigtet. Med disse tryk genoprettes energien et andet sted i kroppen. Punkterne findes på og omkring kroppens meridianer.

Læs mere
12

Akupunktur - anvendelse?

Akupunktur
Verdens Sundheds Organisationen under FN har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunktur er særlig velegnet.

 • Luftvejssystemet
  - Astma
  - Bronkitis

 • Forstyrrelser i munden
  - Tandpine
  - Tandkødsbetændelse
  - Smerter efter tandudtrækning


 • Mave-tarmsystemet
  - Hikke
  - Diarré
  - Forstoppelse
  - Tarmbetændelse
  - For meget mavesyre
  - Akut og kronisk mavesår
  - Akut betændelse i tolvfingertarmen
  - Kronisk betændelse i tolvfingertarmen


 • Nerve-, muskel- og knoglelidelser - Gigt
  - Iskias
  - Migræne
  - Hovedpine
  - Tennis albue
  - Lændesmerter
  - Frossen skulder
  - Ansigtslammelse
  - Ufrivillig vandladning
  - Ansigtsnerve smerter (Trigeminus neuralgi)
  - Føleforstyrrelser i nerverne lige under huden


 • Andet
  - Lammelse efter slagtilfælde (blodprop/hjerneblødning).
  - Nakke smerter der trækker ned i armen, (fx efter piskesmæld)
  - Talrige videnskabelige undersøgelser, fra såvel Kina som fra
  resten af verden viser, at akupunktur har en dybtgående virkning på kroppen og at visse sygdomme kan helbredes fuldstændigt. - Akupunktur er den alternative behandlingsform, der er bedst
  videnskabeligt undersøgt. Moderne forskere har fundet ud af, at akupunktur indvirker på nervesystemet, blodkredsløbet og de indre (endokrine) kirtler.